VIVA LAS VEGAS!

Verenigde Staten, Las Vegas


Las Vegas is geen gewone stad, maar een buitengewone en soms een beetje surrealistische reiservaring. Tijdens deze vijfdaagse incentive staat er nog heel wat meer dan ‘the City of Sins’ op het menu!

Als u geland bent in dit unieke oord in de Mojavewoestijn in Nevada, wordt u naar uw luxehotel op de beroemde Strip vol casino’s gebracht. U gelooft uw ogen niet en meteen ziet u waar ze in Dubai de mosterd hebben gehaald. Na een welkomstreceptie met cocktails en hapjes is het tijd voor uw eerste privégokles. Daarna kunt u aanschuiven voor het diner in een van de uitstekende restaurants die het hotel rijk is.

De volgende ochtend staat er een adembenemende belevenis op het programma: een helikoptertour over de Grand Canyon, met beelden die gegarandeerd op uw netvlies blijven gebrand. Na een champagnetoast op de bodem van de canyon als climax, rijden we naar de Hoover Dam, een van de indrukwekkendste staaltjes bouwkunst ter wereld. ’s Avonds pikt een stretch hummer u op en voert u naar een toprestaurant in de stad.

De volgende dag is het aan ú om te rijden. Maar dan wel met een snelle quad als vervoermiddel, en de opwindende roze zandduinen van de Valley of Fire als fabelachtig achtergronddecor. De laatste avond van uw verblijf in dit buitensporige oord van ultieme kitsch en vermaak sluit u af in grote stijl. In een eigen zaaltje met zicht op de Eiffeltoren – de Las Vegas-versie – geniet u van een succulent vijfgangendiner met wine pairing.

De volgende dag hebt u nog alle tijd voor een spa-bezoek of voor een laatste gokje, alvorens u vertrekt naar de luchthaven.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group