IN ALLE LUXE VAN DE EMIRATEN - DUBAI

Dubai


Weinig bestemmingen ter wereld die zo tot de verbeelding spreken als het over luxe gaat als Dubai. Tijdens deze exclusieve vierdaagse laat u uw klanten kennis maken met de culturele en gastronomische highlights, gecombineerd met een flinke portie avontuur en luxe. Uw klanten zullen al wegdromen, alleen al als ze de klinkende naam van hun bestemming horen.

Bij aankomst trekt u onmiddellijk de woestijn in rond Dubai. Er wacht een exclusief voor u opgezet tentenkamp in de woestijn gevolgd door een typische bedoeïenenavond. Kamperen denkt u? Niets is minder waar! Zelfs hier vindt een niet-geoefende kampeerder dat dit een luxe sterrenhotel is. De volgende dag trekt u verder per 4×4 jeep de woestijn in. U krijgt er de mogelijkheid om met quads te rijden maar wat had u gedacht van zandsurfen? Het hoeft niet altijd sneeuw te zijn.

Door de overnachting in het tentenkamp maakt de aankomst in een van de talrijke luxueuze vijfsterrenhotels die Dubai telt de indruk nog meer impressionant. Een strandvakantie afgewisseld met een bezoek aan de soeks of een van de grote moderne shoppingmalls kan gecombineerd worden met een catamaran tocht langsheen de artificieel maar indrukwekkende eilanden voor de kust van Dubai. Vergeet zeker niet een vipdrink in het zessterrenhotel Jumeirah Burj de Dubai als indrukmaker.

Uw gezelschap keert naar huis met een hoofd vol intense indrukken en een herinnering om nooit te vergeten.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group