WINTERFUN IN QUEBEC

Canada, Quebec


Ook in de winter is de Canadese provincie Québec een waar walhalla voor liefhebbers van het buitenleven. Tijdens deze incentivereis neemt u uw gasten mee op een glijbaan vol originele sneeuwpret zoals hondensleeën en een tocht met sneeuwscooters.

Uw uitvalsbasis is de Sacacomie Inn, gelegen in het hart van de witte wildernis, waar u wordt onthaald met een oergezellig haardvuur.

De volgende dag trekt u eropuit in de bossen voor een avontuurlijke rit met een hondenslee, een exploratie met een echte ‘trapper’ en een verkenning van de besneeuwde bossen en bevroren meren vanuit het raampje van een klein vliegtuig.

Op weg naar Québec houdt u onder meer halt voor een partijtje ijsvissen – een revelatie! – en kruipt u zelf achter het stuur van een sneeuwscooter om u een weg te banen door de desolate vlakte. U trakteert uw gasten op een origineel glas in de Ice Bar van het Ice Hotel, en neemt vervolgens uw intrek in de unieke Auberge Saint-Antoine. ’s Avonds proeft u regionale specialiteiten in een van de beste restaurants van de stad. Tijdens de stadstour merkt u dat in dit stuk Noord-Amerika de Franse invloeden nooit ver weg zijn.

De volgende dag reist u in een eersteklassecoupé met de trein naar Montréal. Na een stadsverkenning, inclusief tobogganrit, verwent u uw gezelschap met een gala-avond om ‘u’ tegen te zeggen, want op het programma staan enkele acts van Cirque du Soleil.

Maak het niet te laat, want de afscheidsactiviteit kan tellen: met het hele gezelschap speelt u nog een ijshockeymatch, de populairste sport in deze provincie. U hebt nog alle tijd om wat souvenirs te shoppen voor u ’s avonds het vliegtuig neemt naar Brussel.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group