VERBAZINGWEKKEND VALENCIA

Spanje, Valencia


Het Spaanse Valencia is niet alleen de geboorteplaats van de paella. Het is vooral een zonnige mix van eeuwenoude geschiedenis, culinaire rijkdom en toparchitectuur die u ontdekt tijdens deze vierdaagse incentive.

U verblijft in een moderne designhotel in een 19e-eeuws Arabisch paleis dat al meteen uitnodigt tot zalig genieten. Na een tapasdegustatie rijden we u in een vrolijk busje uit de jaren zeventig de stad rond. Als u honger hebt gekregen van het blonde vocht dat rijkelijk vloeit uit de tapkraan aan boord, dan wordt u daarna op uw wenken bediend in het Aziatisch-mediterrane restaurant Seu Xerea.

De volgende dag gidst een architect u langs de oude stadspoorten via de Plaza de la Virgen naar de kathedraal met al haar kunstschatten. In een typische wijntaverne laten we uw gezelschap even op adem komen om daarna met een segway langs de oude, lommerrijke rivierbedding van de Turia naar de beroemde Stad van Kunsten en Wetenschappen van Calatrava te zoeven.

Op dag drie neemt u zelf plaats achter het stuur van een cabrio voor een wijnproeverij op het platteland. Of trakteert u uw gezelschap liever op een boottocht en paellalunch in de zoetwaterlagune van Albufera? ’s Middags toont uw gids het bijzondere wetenschapsmuseum in de vorm van een walvisskelet.

’s Avonds kunt u naargelang uw smaak kiezen voor een afscheidsdiner midden in Oceanografic, het grootste aquarium van Europa. U kunt ook kiezen voor een diner in het gastronomische panoramarestaurant El Vertical, bekroond met een Michelinster. Dat u deze incentive eindigt in stijl, dat staat buiten kijf!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group