DE KLEUREN VAN SEVILLA

Spanje, Sevilla


In het bijna exotisch aandoende Sevilla maakt u kennis met het beste van Spanje op het melancholische ritme van de flamenco: tongstrelende tapas, romantische Moorse paleizen en kerken die naar de hemel reiken.

Na een korte vlucht schuiven u en uw gezelschap de voeten onder tafel voor het diner in restaurant El Cabildo in het middeleeuwse hart van de stad. U krijgt er meteen een letterlijk voorsmaakje van wat deze geweldige incentive voor u in petto heeft: een opeenvolging van Spaanse, mediterrane en zelfs Arabische invloeden.

De volgende dag stapt u, uitgerust met een camera, op de fiets voor een creatieve ontdekkingstocht door het historische centrum. Terwijl de pracht van de Giralda nog op uw netvlies brandt, houdt u halt op het centrale plein van de intieme joodse wijk Santa Cruz voor een pittige Andalusische lunch in Hosteria del Laurel. Na een bezoek aan het flamencomuseum leert u tijdens een workshop zélf de gracieuze hand- en voetbewegingen van de dans.

Maar het hoogtepunt van uw reis moet nog komen: ’s avonds smelten de delicate kunstwerkjes van het befaamde restaurant Robles Placentines op uw tong, waarna u in het traditionele Tablao Los Gallos een paar echte flamencodansers aan het werk ziet.

De volgende ochtend bent u vrij om te flaneren langs de levendige pleinen en stijlvolle winkelstraten, en ’s middags wordt u verwacht voor een proeverij van de smakelijkste tapas in de Barrio Santa Cruz. Daarna kunt u de stad vanuit een bijzonder origineel gezichtspunt bekijken tijdens een kajaktocht op de Guadalquivir-rivier.

Als feestelijke afsluiter kunt u uw gasten trakteren op een diner in het exclusieve Taberna del Alabardero in de buurt van de kathedraal. Of trekt u liever naar de Finca Mirandillo, waar tussen pijnbomen en korenhalmen de koppigste stieren hun krachten met elkaar meten?

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group