TRENDY, ARTISTIEK EN CULINAIR PARIJS

Frankrijk, Parijs


En u dacht dat u Parijs kende? De magie van de Notre Dame, de Seine en de Eiffeltoren mag u dan wel bekend zijn, met deze ravissante vierdaagse rondreis langs de culinaire, trendy en artistieke hoogtepunten van de Franse hoofdstad doet u uw gasten écht versteld staan!

Na een aangename Thalys-reis wordt u aan de Gare du Nord opgewacht door uw stadsgids in een Citroën deux chevaux. Terwijl uw bagage naar het hotel wordt gebracht, bewondert u van op de achterbank met een glaasje bubbels de hoogtepunten van de hoofdstad. Daarna houdt u met uw gezelschap halt voor een uitgelezen lunch bij Café Fauchon, de trendy bakkerij en delicatessenzaak. ’s Namiddags bezoekt u enkele vooraanstaande hedendaagse kunstgalerijen. Ook de Latemse kunsthandelaar Guy Pieters, die Christo, Jan Fabre en Wim Delvoye onder contract heeft, verwelkomt u met een expositie.

’s Avonds voert een vintagebus u en uw gasten terug naar de glorie van het 19e-eeuwse Parijs. In het exclusieve restaurant Fouquet’s, waar ook Roosevelt en Marlène Dietrich tafelden, staat een gastronomisch festijn voor u klaar.

Op dag twee luncht u in het Palais de Tokyo. Dit opmerkelijk staaltje architectuur is niet alleen een hypermodern museum, maar ook een plek waar u live-artiesten aan het werk kunt zien. Om vier uur houdt u halt bij een culinaire kunstenaar: de amandelrotsjes van Ladurée zijn bijna te mooi om op te eten.

’s Avonds dineert u tussen de Parijse jetset in restaurant Georges op de zesde etage van het Centre Pompidou, waar zowel het schitterende uitzicht als de verrukkelijke keuken vechten om uw aandacht.

Op de laatste dag van uw verblijf fietst of zoemt u met een segway langs de bezienswaardigheden. En vooraleer u terugspoort, wacht u nog een oester- en champagnebuffet!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group