NEW YORK, THE BIG APPLE DELUXE

Verenigde Staten, New York


New York, de stad waar de hele wereld samenkomt, is een fantastische reiservaring die iedereen tenminste één keer in zijn leven moet hebben beleefd.

Als u zich vijf minuten hebt ondergedompeld in de kleurrijke cultuur en de stijl van deze stad, beseft u meteen dat de Big Apple nergens ter wereld haar gelijke kent. Vier dagen lang leidt een Nederlandssprekende gids u langs de mooiste hoogtepunten van the city that never sleeps.

Na het vertrek ’s ochtends op Zaventem staat u al om halfeen lokale tijd op de luchthaven van Newark. U en uw gezelschap rijden meteen door naar Liberty State Park waar u op de ferry richting het beroemde Ellis Island stapt. Intussen wordt de bagage van uw gasten naar het hotel gebracht zodat u samen met hen per ferry uw stijlvolle intrede doet in Manhattan.

De volgende dag wordt u na een originele schattenjacht onthaald in de Tribeca Grill, het restaurant van Robert De Niro, waar de awards ceremony plaatsheeft in zijn privécinemazaal. Na een vrije namiddag scheept u in voor een romantische dinner cruise langs het prachtig verlichte Vrijheidsbeeld.

De volgende dag staan onder meer een gospelkerkdienst in Harlem en shopping time in Saks Fifth Avenue op het programma. Een absoluut hoogtepunt is de privétransfer in vier langgerekte Hummers richting luchthaven, waar uw gezelschap incheckt op de nachtvlucht die de volgende ochtend in Brussel arriveert.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev