DE GOUDEN DRIEHOEK VAN MADRID

Spanje, Madrid


Een cultureel en gastronomisch bezoek aan Madrid is de ideale incentive om uw dealers en verkoopsteam te belonen voor het bereiken van hun jaardoelstellingen.

Na een korte vlucht van 2,5 uur uit Brussel begeven we ons naar het prachtige en originele viersterrenhotel Catalonia Moratin. Tijdens de eerste dag kunnen uw gasten genieten van een bezoek aan de ‘Gouden Driehoek’, drie schitterende musea met wereldfaam: het beroemde Museo del Prado, het Thyssen-Bornemisza museo en het Museo Reina Sofia.

De tweede dag starten we om 10 uur aan de ingang van het hotel waar een Nederlandstalige gids u opwacht voor een fantastische rondrit doorheen het historisch centrum van de stad – Madrid de los Austrias – tijdens deze uitstap passeren we de mooiste en meest indrukwekkende plaatsen in Madrid, het Monasterio de la Encarnación, Plaza de Santiago, Plaza de la Villa, Casa de la Villa, Iglesia de las Carboneras, Cárcel de Corte,… Hierna is het tijd voor een typische tapaslunch op het bekende en mooie Plaza Mayor!

In de namiddag nemen we de tourbus richting het Bernabéu Stadion, sedert 1947 de thuisbasis van Real Madrid – uw gasten bezoeken er het voetbalveld, het spelerskwartier, de doucheruimtes, de dug-out en uiteraard de indrukwekkende trofeeënkamer. Neemt u maar plaats en geniet van een geweldige voetbalwedstrijd.Voor ’s avonds hebben wij een tafel gereserveerd in het oudste restaurant van de wereld, restaurant Botin, in het hart van Madrid. Uw gasten kunnen er proeven van de meest verfijnde culinaire delicatessen.

Op dag drie kunnen uw gasten verder genieten van de schitterende decors, en is er tijd om aan shopping te doen of op souvenirjacht te gaan. In de namiddag verlaten we deze mooie en inspirerende stad en vertrekken we richting luchthaven.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group