CHARMANT LISSABON

Portugal, Lissabon


U een weekend lang onderdompelen in de stad aan de Taag is een feest voor de zintuigen, doordrenkt met een flinke dosis melancholie en de glorie en grandeur van het oude Europa. Twee dagen lang trakteert u uw gasten op een citytrip zonder weerga. 

’s Ochtends om half negen landt u in de Portugese hoofdstad, waar een tourbus met onze gids uw gezelschap staat op te wachten. Alvorens u het historische centrum verkent, beginnen we de dag met koffie en heerlijke gebakjes in het beroemde Casa dos Pasteis de Belém. Nadien bezoekt u het imposante Jerónimos-klooster, werelderfgoed van de UNESCO en een waar meesterwerk van 16e-eeuwse bouwkunst.

’s Middags lunchen we in een ander onvergetelijk historisch monument: de bierhal van Trindade, waar u omringd door prachtige tegelmuren geniet van een succulente maaltijd met zeevruchten en een heerlijk fris biertje. De naam Lisboa komt van het Portugese luz boa: ‘mooi licht’. Door de unieke ligging op zeven heuvels aan een rivier is het licht er van een zelden geziene schoonheid. U merkt het beslist tijdens de relaxte namiddagwandeling, die u langs enkele hoogtepunten voert zoals het sfeervolle Belvedere van Santa Justa.

’s Avonds brengen trams ons naar het kasteel San Jorge, waar we aperitieven met een fantastisch panoramisch uitzicht als achtergronddecor. Nadien wacht er uw gasten een diner met streekspecialiteiten, begeleid door weemoedige fadomuziek. 

Ook de volgende dag start met een hoogtepunt: een geleid bezoek aan Sintra, het uiterst charmante kunstenaarsdorpje gebouwd tegen een heuvelwand, dat eveneens op de erfgoedlijst van de UNESCO prijkt. Na de lunch keren we terug naar de hoofdstad via de beroemde dorpjes Cascais en Estoril. In het Parque das Nações, waar Expo ’98 plaatsvond, bezoeken we tot slot het Oceanarium, een perfecte afsluiter voor deze gevarieerde citytrip.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group