DINEREN IN EEN VAN DE BESTE RESTAURANTS TER WERELD!

Denemarken, Kopenhagen


In 2014 werd restaurant Noma in Kopenhagen uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. Tijdens deze exclusieve incentive bezorgt u uw klanten een gastronomische ervaring waarover ze nog jaren zullen praten. Om duimen en vingers bij af te likken!

Natuurlijk is Kopenhagen wel een beetje ver om alleen maar naar een restaurant te gaan, zelfs al is het dan een van de beste ter wereld. Tijdens deze tweedaagse citytrip legt u uw klanten dan ook in de watten met een overnachting in een voortreffelijk hotel, en schotelt u hen ondermeer een stadsbezoek per oldtimer voor, en een bezoek aan de Kleine Zeemeermin vergezeld van een glas champagne.

Daarna vaart u per boot naar restaurant Noma, waar de brigade van tweesterrenchef René Redzipi u in een apart vertrek onthaalt met een zevengangendiner met aangepaste wijnen. In deze culinaire tempel, in 2014 bekroond met de titel 'Beste restaurant ter wereld', maakt u kennis met een bijzonder eigenzinnige invulling van het begrip ‘Scandinavische gastronomie’, vervaardigd met de beste ingrediënten en met traditionele en inventieve keukentechnieken. Verwacht u dus niet aan olijfolie, foie gras, zongedroogde tomaten of zwarte olijven. Hier streelt u uw smaakpapillen met Groenlandse muskusos, IJslandse skyr-yoghurt, zwarte bessen en kruiden geplukt in de vrije natuur. Heilbot en kabeljauw worden hier bovendien gezouten, gerookt, gepekeld en gegrild in eigen huis. 

Dit alles levert een betoverend festijn van pure smaken en succulente texturen op, dat al vele bezoekers sprakeloos achterliet. Kortom: de essentie van moderne gastronomie.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group