VERRASSEND CHICAGO!

Verenigde Staten, Chicago


President Obama zei ooit: "America is the place where all things are possible." Tijdens deze incentive maakt u dat motto zeker waar in zijn geboortestad Chicago, waar u uw gezelschap verrast met deze metropool van de musical, de blues en de architectuur.

Onbekende steden staan garant voor verwonderde blikken. Een bezoek aan de hoogste skyscraper van Noord-Amerika tijdens de Highlights Tour is de beste manier om uw citytrip te starten. Het panorama van de Willis Tower vormt een aardig voorsmaakje van wat u nog te wachten staat. Aan de ene kant fonkelt het blauwe Lake Michigan, terwijl aan de andere zijde wolkenkrabbers naar de hemel reiken.

Lager bij de grond spoort u met de L-trein, bekend van ‘Spiderman’, naar het Hard Rock Hotel in downtown Chicago. Het stijlvolle art-deco-interieur met een snuifje rock ‘n roll vormt het gastvrije decor voor uw bezoek aan de stad. ‘s Avonds klimt u naar de 95ste verdieping van het Hancock Center, waar de keuken wedijvert met de gouden gloed van the city by night.

De volgende dag leidt de Nederlandstalige gids uw gasten langs de architecturale hoogstandjes van Mies Van de Rohe en Frank Lloyd Wright. In de namiddag zijn ze vrij om de exclusieve boetieks van Chicago’s Magnificent Mile te verkennen, op zoek naar de geschikte outfit voor een spetterende theatershow op Broadway.

De derde en vierde dag duikt u in clubs en opnamestudio’s op zoek naar het woelige verleden van de metropool. Want Chicago is meer dan de stad waar de blues ontstond. In het toenmalige hoofdkwartier van maffiabaas Al Capone ontdekt u welke rol deze stad speelde tijdens de drooglegging, met als climax een muzikaal diner rond het gangsterthema.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group