LANDELIJK GENIETEN IN SOUTH WEST ENGLAND

Verenigd Koninkrijk, Bristol


Wat hebben Bristol, The Cotswolds en Bath met elkaar gemeen? Tijdens deze driedaagse incentive in het pittoreske South West England ontdekt u wat deze fascinerende streek op het vlak van cultuur, gastronomie en natuur te bieden heeft. Véél dus!

Nadat u met uw gezelschap bent aangekomen op de luchthaven van Bristol, brengt u eerst een bezoek aan het Bristol Museum & Art Gallery met een mooie collectie natuurhistorische en archeologische objecten. Daarna staat een lunch klaar, alvorens het richting de SS Great Britain gaat. Bristol is een bruisende havenstad met een lange geschiedenis en heeft dan ook prachtig maritiem erfgoed. De SS Great Britain was de eerste ijzeren stoomboot die de Atlantische Oceaan overstak, en bijna tien jaar lang zelfs het grootste passagiersschip ter wereld. Na uw ontdekkingstocht door de stad van boten, bruggen en kunstenaar Banksy checkt u in en wacht u een diner in uw hotel.

De volgende dag gaat het naar de Cotswolds, een prachtige streek van glooiende heuvels, pittoreske kalkstenen huisjes, weilanden, valleien en beukenbossen. Eerst bezoekt u Jackdaws Castle, een paardenrenbaan in de beste Engelse traditie. Na de lunch kan uw gezelschap zich verwonderen over de perfect getrimde tuin van Sudeley Castle, een burcht uit de vijftiende eeuw die als een van de weinige in Engeland nog is bewoond en waar de zesde vrouw van Hendrik VIII begraven ligt. Daarna neemt u uw intrek in Ellenborough Park, een typisch Brits landgoed waar u op adem kunt komen in de natuur én de luxueuze spa.

De derde dag zet u na het ontbijt koers naar Bath, door UNESCO als werelderfgoed erkend. Tijdens een wandeling maakt u kennis met onder meer de Romeinse thermen, Royal Crescent en het amfitheater, met op de achtergrond de omliggende heuvels, de Avon en de torens van de abdij. Na een picknick krijgt u nog wat vrije tijd om te shoppen, voor u de terugreis aanvat.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group