BRUISEND BOSTON

Verenigde Staten, Boston


Het bruisende Boston heeft vele troeven: het is een mondaine badplaats, herbergt culinaire toppers, maar is ook een wereldvermaarde universiteitsstad met een woelige geschiedenis.

Uw bezoek aan Boston wordt feestelijk ingezet. Van de luchthaven scheept u in aan boord van de Schooner Liberty voor een cruise naar uw viersterrenhotel. Terwijl u geniet van een stevige slok rum vertelt de kapitein over de smokkelroutes tijdens de drooglegging. ‘s Avonds kuiert u met uw gezelschap langs de eetstalletjes en de winkels van het historische Faneuil Hall, waar de eerste speeches voor de onafhankelijkheid werden gehouden. In The Union Oyster House, het oudste restaurant van de VS, wacht u een heerlijk diner met vers gevangen zeevruchten.

De volgende dag kunt u kiezen tussen een duik in de rijke geschiedenis van de stad of een tocht met een Boston Duck, een amfibievoertuig uit WO II en een bezoek aan het Fenway- stadion, de thuishaven van de Red Sox. Voor het diner proeft u zich een weg langs een pastashop, een kruidenzaak en snoepwinkel naar het meest bekende restaurant van Little Italy: Mamma Maria.

Op dag drie staan onder meer walvissen spotten of een bezoek aan het JFK-museum en bibliotheek op het programma. Maar het beste houden we voor het laatste: na een bezoek aan de prestigieuze universiteit van Harvard nemen al uw gasten het tegen elkaar op in een weergaloze roeiregatta!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group