BRUISENDE SMAAKBELEVENISSEN IN BILBAO

Spanje, Bilbao


Prachtig gelegen aan de Golf van Biskaje ligt de havenstad Bilbao, het economische en culturele centrum van Baskenland. Tijdens deze driedaagse incentivereis maakt u kennis met de architectuur, gastronomie en tradities van deze bruisende stad.

Na een zachte landing op de luchthaven, ontworpen door de beroemde Spaanse architect Santiago Calatrava, maakt u na een lichte lunch op een originele manier kennis met Bilbao. U verkent de stad met een step, de perfecte manier om eerste indrukken op te doen terwijl de inwoners ontwaken uit hun traditionele siësta. De rit eindigt bij het wereldberoemde Guggenheim, gelegen aan de Nervión. Het schitterende, met titaniumplaten bedekte gebouw is van de hand van Frank Gehry. Binnen de grillig gevormde muren kunt u samen met uw gezelschap genieten van kunstwerken van moderne artiesten als Jeff Koons, Mark Rothko en Andy Warhol. U besluit de dag met een wandeling in het historische centrum, waar u de couleur locale opsnuift bij een bordje ‘pintxos’ en een glas wijn.

De volgende dag neemt u met uw gezelschap de bus naar La Rioja, de bekende wijnregio op anderhalf uur rijden van Bilbao. U ziet het landschap veranderen naar groen en heuvelachtig, en komt aan in een waar paradijs voor de wijnliefhebber. Met op de achtergrond de bergen en de middeleeuwse stad Laguardia bezoekt u twee bodega’s. In het ambachtelijke ‘El Fabulista’ maken mensenhanden de wijn, terwijl in het moderne ‘Baigorri’ de handen vervangen zijn door state-of-the-art machines. Uiteraard is er tijd voor een wijndegustatie en aangezien de streek ook bekendstaat om haar gastronomie, bestaat de lunch uit regionale specialiteiten. Na de terugkeer naar het hotel schuift u ’s avonds uw voeten onder tafel in een exquis restaurant.

De derde dag start met een gegidste tour in Casco Viejo, de oude wijk van Bilbao. Traditionele shops nodigen u uit om enkele originele souvenirs te scoren, vooraleer u zich opmaakt voor uw vertrek naar de luchthaven.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group