INCENTIVEREIS NAAR HET BESTE VAN BIARRITZ

Frankrijk, Biarritz


Tijdens deze driedaagse citytrip de luxe verkent u samen met uw klanten of relaties het mondaine Biarritz vanuit een stijlvol art-decohotel bij La Grande Plage. U bedwingt de golven van de Atlantische Oceaan op een surfplank en proeft van de veelzijdige keuken overgoten met een innovatief Spaans sausje.

Bij aankomst krijgen u en uw gasten meteen het beste van Frans Baskenland op uw bord. In het restaurant van Hotel Tonic verwelkomt de jonge, avontuurlijke chef u met zijn kleurrijke avant-gardekeuken van lokale ingrediënten en exotische aroma’s. Daarna dommelt u in tussen de lakens van uw art-decokamer om de volgende morgen te ontwaken als reporter voor één dag.

Gewapend met potlood, papier en digitale camera gaat u in team aan de slag om een krant in elkaar te boksen. Terwijl u geanimeerde straatinterviews afneemt en op onderzoek gaat met een stadsplan onder de arm, leert u op een hoogst originele manier het echte Biarritz kennen. Omdat al dat nieuws uw eetlust aanscherpt, kunt u ’s middags in Bar Jean kiezen uit een enkele tapas en andere Baskische specialiteiten. Nadien kunt u rondstruinen in de vissershaven van het pittoreske Saint Jean de Luz of u mengen onder het mooie, jonge volkje op het strand van La Grande Plage. ’s Avonds wachten u nog veel meer Spaanse culinaire verrassingen.

De volgende ochtend staat uw surfmonitor klaar om u te leren hoe u over de golven van de Atlantische Oceaan kunt glijden. Even oefenen op het droge, en u bent klaar om met uw plank in zee te duiken. Na een versterkende picknick kunt u uw ontdekkingstocht van de stad vervolgen of u neervlijen op het strand. Maar vergeet niet op tijd het zilte zout van de zee van u af te spoelen, want we sluiten deze incentive af met een gastronomisch diner in restaurant l’Opale. Het weergaloze uitzicht? De mooiste baai van de Golf van Biskaje!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group