HET BESTE VAN TRENDY BERLIJN

Duitsland, Berlijn


Tijdens deze reis verkent u drie dagen lang deze trendsettende en futuristische metropolis, met als achtergronddecor de spectaculaire monumenten uit de wereldgeschiedenis. 

Geen enkele stad ter wereld heeft de voorbije eeuw zo’n omwentelingen ondergaan als de hippe hoofdstad van Duitsland. Een bezoek aan deze wereldstad, negen keer groter dan Parijs, is dan ook een roetsjbaanrit vol wervelende indrukken. 

’s Avonds verwelkomen we u en uw cliënteel in de club Maxim, een echte hotspot in de uitgaansscène. De volgende ochtend gaat het richting de nostalgische bezienswaardigheden van het voormalige Oost-Berlijn, maar dan wel achter het stuur van een authentieke “Trabi”.

Na een barbecuelunch in een trendy beachbar staat voor elk koppel een originele fietstaxi klaar en bezoeken uw gasten beroemde shoppingpaleizen als het KaDeWe, Friedrichstrasse of het gloednieuwe Alexiacenter op de Alexanderplatz.
’s Avonds kunt u genieten van een diner in het Wasserwerk, een stijlvol loungerestaurant dat huist in een honderd jaar oud waterreservoir.

De laatste dag sluiten we af met een al even originele fietstocht, waarbij uw gasten onderweg stoppen voor een fotoshoot aan de Brandenburger Tor. Nadien heeft u nog alle tijd om te relaxen tijdens een picknick in de Tiergarten, een groene oase in het midden van de stad.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group