NEW YORK, THE BIG APPLE DELUXE

Verenigde Staten, New York


New York, de stad waar de hele wereld samenkomt, is een fantastische reiservaring die iedereen tenminste één keer in zijn leven moet hebben beleefd.

Als u zich vijf minuten hebt ondergedompeld in de kleurrijke cultuur en de stijl van deze stad, beseft u meteen dat de Big Apple nergens ter wereld haar gelijke kent. Vier dagen lang leidt een Nederlandssprekende gids u langs de mooiste hoogtepunten van the city that never sleeps.

Na het vertrek ’s ochtends op Zaventem staat u al om halfeen lokale tijd op de luchthaven van Newark. U en uw gezelschap rijden meteen door naar Liberty State Park waar u op de ferry richting het beroemde Ellis Island stapt. Intussen wordt de bagage van uw gasten naar het hotel gebracht zodat u samen met hen per ferry uw stijlvolle intrede doet in Manhattan.

De volgende dag wordt u na een originele schattenjacht onthaald in de Tribeca Grill, het restaurant van Robert De Niro, waar de awards ceremony plaatsheeft in zijn privécinemazaal. Na een vrije namiddag scheept u in voor een romantische dinner cruise langs het prachtig verlichte Vrijheidsbeeld.

De volgende dag staan onder meer een gospelkerkdienst in Harlem en shopping time in Saks Fifth Avenue op het programma. Een absoluut hoogtepunt is de privétransfer in vier langgerekte Hummers richting luchthaven, waar uw gezelschap incheckt op de nachtvlucht die de volgende ochtend in Brussel arriveert.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo