VERKWIKKEND WINTERWEEKEND IN SANKT MORITZ

Zwitserland - Sankt Moritz


Het Zwitserse Sankt Moritz, icoon van het chique wintertoerisme, is met zijn adembenemende vergezichten, ongerepte natuur en 322 dagen per jaar zonneschijn de ideale uitvalsbasis voor uw meeting, congres of incentivereis. Het weekend staat volledig in het teken van sneeuwpret, cultuur en ontspanning.

Sankt Moritz is de stijlvolle hoofdplaats van het Engadin (‘het bergdal van de rivier de Inn’) en bevindt zich in een schijnbaar oneindig uitgestrekte vallei op 1.800 meter hoogte. De landschappen die zich op de achtergrond openbaren, vormen het perfecte decor voor buitenactiviteiten of andere evenementen met uw gezelschap.

Nadat u bent geland op de luchthaven van Zürich, arriveert u kort na het middaguur in Sankt Moritz. Na de lunch en een verkwikkende tocht door de natuur op sneeuwschoenen, geniet u in het fantastische, historische Badrutt Palace Hotel van een welkomstcocktail. Paard en kar brengen u daarna naar het restaurant voor het avondmaal, voor u na een fakkeltocht de eerste dag besluit in een blokhut bij het meer, met een whisky in de hand.

De volgende dag kunt u kiezen uit een voormiddagje skiën, een ontdekkingstocht doorheen het centrum van St. Moritz of een verkwikkende massage. De trein brengt u ’s middags naar het bergrestaurant voor de lunch en daarna staan tal van activiteiten in de sneeuw gepland. Uw gezelschap kan er onder meer kiezen uit activiteiten als een sneeuwscooter tocht, husky safari, curling,… De waaghalzen in uw gezelschap keren met de slee terug naar de vallei en na het diner kunt u bij een drankje en muziek nakaarten over de dag in de Kings Club.

De derde dag maakt u van nog dichterbij kennis met Sankt Moritz dankzij een gegidste wandeling, een bezoek aan een van de vele prachtige musea en een culinaire verrassing. Voor u helemaal uitgerust weer in het vliegtuig stapt richting Brussel, kunt u in de trein naar Zürich lunchen en ondertussen genieten van het adembenemende landschap. Dit is Zwitserland op z’n best !

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group