SNEEUWAVONTUUR OP DE POOLCIRKEL

Finland - Lapland


Het fascinerende Lapland strekt zich honderden kilometers boven de poolcirkel uit en vormt één grote sneeuwwildernis. Tijdens deze vijfdaagse incentive verkent u vanuit Rovaniemi de schoonheid van dit ongerepte stukje Arctisch gebied.

Van een verrassing gesproken: bij aankomst in de luchthaven van Rovaniemi staat een stel snowscooters u op te wachten. Al rijdend door de uitgestrekte bossen ondergaan u en uw gezelschap het overweldigende gevoel echt terecht te zijn gekomen in een mythisch land in het noorden. Daarna neemt u uw intrek in Santa’s Hotel Santa Claus, vlak bij het beroemde dorp van de kerstman.

De volgende dag beginnen we met een opwindende huskysafari door het besneeuwde woud, waarna uw gasten sneeuwschoenen aantrekken om hout te sprokkelen voor het kampvuur waarop ’s middags een heerlijke lunch wordt geserveerd. ’s Namiddags hebben uw gasten alle tijd om in een van de heerlijk warme sauna’s in het hotel te bekomen van dit geweldige stukje natuurbeleving, alvorens u ’s avonds uw voeten onder tafel schuift voor een authentiek Laps diner.

De volgende dag rijden we naar het kleine havenstadje Kemi. Na een uur met de sneeuwscooter over het uitgestrekte ijs van de bevroren Botnische Golf houden we halt en komt plots een echte ijsbreker voor uw neus opduiken. De touwen worden losgegooid, de motoren aangezet en we beginnen aan een Arctische cruise die ongetwijfeld een onuitwisbare indruk zal maken op uw gasten. Zeker als we na de lunch halt houden in open zee en uw gezelschap zijn eerste stappen zet op het zee-ijs. Voor de dapperen ligt er zelfs een thermopak klaar om een duik te nemen in het ijskoude water!

Ook het avondlijke diner in Snowland is een unieke ervaring. Het vuur zorgt voor warmte en sfeer, en we serveren u een verrukkelijke maaltijd in een iglo met een constante temperatuur van 4 graden onder nul. Na een laatste teamavontuur in de majestueuze, verlaten Finse wildernis is het de volgende avond tijd voor het farewell dinner in Santamus, een restaurant op de poolcirkel dat al uw zintuigen zal prikkelen.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group