SENSATIONEEL SNEEUWAVONTUUR IN TIROL

Tirol


Een ritje met een huskyslee, een gezellige avond met glühwein in een berghut of een spannende biatlon waarin u het opneemt tegen uw reisgenoten: in het Oostenrijkse Tirol kan het allemaal. Combineer dat met een tophotel en tal van businessfaciliteiten en u verkrijgt het perfecte recept voor deze vierdaagse meeting-incentivereis.

Uw gezelschap verblijft in een luxueuze vijfsterren hideaway hotel in de exclusieve setting van de Tiroler Alpen, op 1.300 meter hoogte en vlak bij Innsbruck. Bijzonder ruime kamers met zicht op de bergen, sfeervolle gourmetrestaurants, een prachtige spa en state-of-the-art congresfaciliteiten zijn slechts enkele van de vele highlights.

Na uw aankomst vergast de vriendelijke staff u op een exquis welkomstdiner. De volgende dag begint met een meeting in het hotel. Na de lunch maakt u zich op voor een stevige sneeuwschoenwandeling met gids door een adembenemend winterwonderland. Bij wijze van teambuilding bouwen uw reisgenoten daarna een iglo, voor ze zich één voor één aan een ritje wagen met de huskyslee bij het meer. Maar het absolute hoogtepunt volgt ‘s avonds. Na een gezellige nachtwandeling bereikt u een berghut voor uw diner, waar u op het terras hartelijk wordt ontvangen met glühwein. Tiroolse muzikanten zorgen op de achtergrond voor de nodige couleur locale en de echte durfals uit uw gezelschap kunnen daarna met de slee terug afdalen.

Op de derde dag staat ’s ochtends opnieuw een meeting in het hotel op het programma. Stevig lunchen is de boodschap, want na de middag brengt een shuttle u naar de Casino Seefeld Arena voor een spectaculaire biatlon. Dat is een langlaufwedstrijd waarbij de deelnemers op bepaalde locaties met een geweer naar een doel moeten schieten. Uw reisgenoten krijgen vijf schoten en vijf doelen voorgeschoteld, kunnen eerst even oefenen en moeten zich ten slotte voluit bewijzen. ’s Avonds komt u weer helemaal op krachten bij een cocktail en tijdens het afsluitende galadiner in uw hotel.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group