NAAR HET DAK VAN EUROPA

Zwitserland


Tijdens deze vierdaagse incentive in Interlaken maakt u, omringd door machtige bergen en meren, kennis met de tradities maar ook met de eigentijdse gastronomie van het onweerstaanbare Zwitserland. Als climax wacht er in de wolken de Jungfrauregio, het dak van Europa.

Na aankomst nemen u en uw gasten de trein naar de bijna drieduizend meter hoge, met sneeuw bedekte Schilthorn, waar u een adembenemend uitzicht en een verkwikkend middagmaal wachten. In de namiddag treedt u samen met uw gasten in de voetsporen van James Bond en ontdekt u waar de film ‘On Her Majesty’s Secret Service’ werd gedraaid. Om de dag creatief af te sluiten krijgt uw gezelschap later de gelegenheid om zelf nog sculpturen te hakken uit ijs, waarna u geniet van een cocktail in de trendy ice bar. ’s Avonds volgt het diner in het draaiende restaurant Piz Gloria op de top van de Schilthorn, vanwaar u bij het laatste licht zelfs de Vogezen en het Zwarte Woud kunt bewonderen.

De volgende dag staat volledig in het teken van ontspanning in een exclusieve lounge bij het meer. Uw gezelschap kan er onder meer kiezen uit activiteiten als wakeboarding, beachvolleybal en zeilen. In het historische Kursaal van Interlaken kunt u ’s avonds napraten bij een verrukkelijk vijfgangenmenu, om even later weg te dromen tijdens een 19ee-eeuwse thema-avond boordevol Zwitserse melodieën.

Op dag drie maakt u kennis met de plaatselijke tradities. U kunt duelleren met een professionele worstelaar of een zwaar rotsblok zo ver mogelijk proberen te gooien, zoals de lokale bevolking dat om de twaalf jaar doet tijdens het Unspunnenfestival. Ten slotte keert u in het openluchtmuseum Ballenberg terug in de tijd. U ervaart er het plattelandsleven van toen. Demonstraties van ambachten en ruim tweehonderd boerderijdieren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. U rondt de reis af tussen de charmante alpenhoorns en jodelaars in een folkloristisch restaurant. De kaasfondue zal niet ontbreken!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group