INDIAN SUMMER IN QUEBEC

Canada, Quebec


De Canadese provincie Québec dankt haar naam aan het woord Gepèèg, dat ‘vernauwing van de rivier’ betekent in de taal van de Mi’kmag indianen. Ook nu is dit gebied een paradijs voor wie van de natuur en de wildernis houdt, zoals u zal merken tijdens deze avontuurlijke incentivereis vol couleur locale.

Vijf dagen lang verwent u uw gasten met een onweerstaanbare combinatie van natuur, cultuur en opwindende activiteiten. Hebt u ooit al van een 'rabaska-kano' gehoord? Als uw gasten hebben plaatsgenomen in deze authentieke indianenkano’s, peddelen ze zelf naar hun verblijfplaats: de elegante Auberge Sacacomie, gelegen in het hart van de wildernis en met een prachtig uitzicht op het meer.

De volgende dag toont u uw relaties het pure buitenleven zoals ze dat nog nooit hebben ervaren: van een jeeptocht op zoek naar bevers tot het spotten van zwarte beren en van een lesje houtzagen tot een ontmoeting met een indiaan. Daarna stapt u in een klein vliegtuigje voor een spectaculaire sightseeing over het Laurentiaans massief en u sluit de dag af met een quadtour over modderige wegen. Adrenaline in overvloed!

De volgende dag trekt u naar de stad Québec, waar u na een tocht langs de highlights uw intrek neemt in het prachtige Château Frontenac met zicht op de rivier. En dan is het weer al actie wat de klok slaat. U scheept in voor een opwindend raftingavontuur, een iets rustiger boottocht naar het Île d’Orléans of een cruise waarbij u walvissen kunt spotten. ’s Avonds wacht er u een diner in Le Parlementaire, het schitterende Beaux-Arts restaurant dat huist in het parlement van Canada. Van een stijlvol afscheid gesproken!

De volgende ochtend kunt u tijdens een panoramische fietstocht vlak naast de rivier nog enkele onuitwisbare indrukken van deze wereldstad opdoen.’s Namiddags rijdt u dan naar de luchthaven van Montréal, waar u incheckt voor de vlucht naar Brussel.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group