QUEBEC, LA BELLE PROVINCE IN HET WIT

Québec - Canada


De Canadese regio Lanaudière maakt deel uit van de centraal gelegen provincie Québec en is ’s winters een betoverend natuur- en outdoorparadijs. Op zes dagen tijd laat u uw gasten kennismaken met de vele troeven van La Belle Province, maar ook met Québec City.

Na aankomst op de luchthaven van Montréal brengen we u en uw gezelschap naar de Côté Nord Tremblant, een sfeervol houten gastenverblijf naast een meer, gelegen in het midden van uitgestrekte bossen. Alvorens het diner wordt geserveerd wacht een welkomstdrink in de originele ijsbar.

De volgende twee dagen trakteren we uw gasten op de meest opwindende outdoor highlights van dit winterse wonderland. Verdeeld over verschillende groepjes kunt u een halve dag sneeuwscooteren, ijsvissen, meerijden met een huskyspan of een ijshockeymatch spelen met een bezem in plaats van met een hockeystick. Ook de sneeuwschoentocht door de bossen, in het gezelschap van een authentieke trapper, zorgt beslist voor de nodige sensaties. Na een dag in de buitenlucht voorzien we ’s avonds telkens een diner in een knus restaurant, begeleid door sfeervolle lokale muziek.

Op dag vier volgt de transfer naar Quebec, waar uw gasten hun intrek nemen in Hotel Auberge Saint-Antoine dat op een unieke manier een blik werpt op het verleden van Québec. Na de lunch ontdekt u samen met een gids op twee uur tijd al wandelend de hoogtepunten van het oude stadscentrum van Quebec, een goed bewaarde versterkte koloniale stad die door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed.

De volgende ochtend brengt u in Wendake een bezoek aan een traditioneel kamp van de Huron-indianen. ’s Namiddags hebben uw gasten dan nog alle tijd om Québec naar eigen wens verder te exploreren, alvorens stijlvol af te ronden met een mooi afscheidsdiner begeleid door een jazzorkestje.

De volgende dag gaat het richting luchthaven, maar niet voordat iedereen zich nog eens heeft kunnen uitleven tijdens een shoppingtour in Montréal!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group