SPECTACULAIR AFRIKAANS AVONTUUR IN SENEGAL

Senegal


De Senegalese rivièra is een heerlijk stukje Afrika dat u verrast, verbaast en inspireert. Nergens op het continent kunt u immers zo luxueus genieten van verlaten stranden, een rijk dierenleven en breedlachende couleur locale.

Na een zachte landing reist u met uw gasten van het bruisende Dakar naar het spahotel Lamantin Beach in de mondaine badplaats Saly. Daar vlijt u zich na een exotisch diner neer op uw bed, in een van de traditionele hutten vlak bij de Atlantische Oceaan.

De volgende dag trekt u na een stevig ontbijt met uw gezelschap naar het Lake Retba, een magisch zoutmeer met een prachtige roze tint. Terwijl u met een jeep de verlaten stranden op de oever verkent, kleurt het water van babypink naar violet. Na deze fotogenieke safari wacht u een waaier aan opwindende activiteiten zoals met een quad over de zandduinen racen, schommelen op een dromedaris of traditioneel worstelen met kleurrijk uitgedoste lokale helden. ’s Avonds maakt een privédiner met kreeft en gamba’s deze overgetelijke dag compleet.

Ook de volgende ochtend staat een natuurwonder op het programma: met een pirogue, een traditionele houten boot, maakt u een tocht tussen de mangroves van de Sine Saloum rivierdelta, waar de oesters welig groeien. Maar eerst rijdt u voor dag en dauw naar de lokale markt om een kip of geit uit te kiezen voor het vissersdorpje dat u onderweg bezoekt.

De climax van dit echte Afrikaanse avontuur hebben we bewaard voor ’s avonds. Begeleid door flakkerende toortsen trekt u op de roffel van de djembé naar de bush, waar rond het kampvuur een heerlijke barbecue voor u en uw gasten klaarstaat.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group