HET ONWEERSTAANBARE OMAN

Oman


Tijdens deze authentieke maar exclusieve reis verkent u een weergaloos decor uit Duizend-en-een-nacht: witte dorpen, versterkte forten en glooiend groene heuvels die langzaam overgaan in een eindeloos golvende woestijn.

Nadat u even verpoosd hebt in uw luxueuze kamer in het geraffineerde Shangri-La’s Barr Al Jissah Resort & Spa in Muscat, begint u samen met uw gasten dit sprookje met een dhow-cruise in de Golf van Oman. Schommelend in de traditionele houten boten, terwijl de avondzon de skyline van de hoofdstad goud kleurt, nipt u van een verkoelende fruitcocktail. Later verhuist u naar het onderdek voor een buffet onder het geflonker van de sterren. 

De volgende dag neemt u zelf plaats achter het stuur van een 4×4 voor een safari naar het bergachtige binnenland. Langs wadi’s, rotsachtige rivierbeddingen, baant u zich een weg naar de Hamra-woestijn om op een kam van de huizenhoge duinen het serene landschap in u op te nemen. Daarna gaat de tocht verder steil omhoog naar het sneeuwwitte Nakhal-fort, waarin u geniet van een 360°-panorama. Na de authentieke lunch binnen de muren en een kennismaking met de Omaanse cultuur, keert u terug naar uw luxehotel waar u op adem kunt komen in de spa, op het privéstrand of in een van de zwembaden. 's Avonds wacht uw gezelschap een culinaire verrassing in het Rooftop Grill House van het vijfsterrenhotel Grand Hyatt in Muscat.

Op dag drie scheept u in voor een bootreis langs de kust. Onder begeleiding van ervaren zeelui hebt u veel kans om een bultrugwalvis of een van de vier soorten dolfijnen te spotten. Terwijl u al snorkelend het wonderlijke onderwaterleven verkent of met een kajak in een privébaai peddelt, wordt de buffetlunch voor u klaargezet. In de late namiddag bezoekt u samen met uw relaties het Al Alampaleis en duikt u in de wirwar van straatjes van de Muttrah Souk, terwijl de geur van sandelhout uw neus prikkelt. Deze reiservaring vergeet u uw hele leven niet!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev