DE FENOMENALE NOORSE FJORDEN

Noorwegen, Bergen


Bergen, de stad tussen de zeven bergen met zijn typische houten huisjes aan de haven, is de perfecte uitvalsbasis om de adembenemende Noorse fjorden te ontdekken. Tijdens deze vierdaagse incentive maakt u kennis met de authenticiteit van de op een na grootste stad van Noorwegen.

Na uw aankomst in de late namiddag staat voor u en uw gezelschap een cocktail klaar in het hotel. Voor u in het restaurant aan tafel schuift voor het diner, maakt u met een gids een wandeling door Bryggen, het middeleeuws bestuurs- en handelscentrum van Bergen én Unesco-werelderfgoed. Hier bevinden zich de typische houten huisjes en de haven, en neemt u de kabeltrein Fløibanen naar de top van de berg Fløyen, waar u een prachtig uitzicht wacht.

De volgende ochtend stapt u op de trein richting Flaam, een pittoresk dorpje tussen groene bergwanden. Dankzij de grote ramen geniet u onderweg van de gletsjers en sneeuwlandschappen die voorbijzoeven. Uw gasten hebben natuurlijk ook ruim de tijd voor een fotostop bij de spectaculaire 225 meter hoge Kjosfossen-waterval. Na de lunch neemt u met uw reisgesnoten in Flaam de boot naar Gudvangen en vaart u langs verschillende hoog oprijzende fjorden. Een gids vertelt u alles over het adembenemende decor. U rondt de dag af met een diner voor u terugkeert naar het hotel.

De derde dag start met een rondvaart langs de rotsen en kleine eilandjes voor de kust van Bergen. U gaat er aan boord van een vissersboot om met uw gezelschap zelf kabeljauw te vangen en proeft van enkele hapjes uit zee die een Noorse kok voor u bereidt. Terug aan wal brengt u een bezoek aan de overdekte vismarkt van Bergen, waar uw met uw klanten ook kan lunchen. Na een vrije namiddag brengt een jacht u, met een glaasje champagne in de hand, naar het Cornelius Seafood restaurant voor het avondmaal.

Op dag vier brengt u een bezoek aan de villa van de bekende Noorse componist Edvard Grieg in Troldhaugen. U wordt er vergast op een privéconcert en geniet er, naast de muziek van onder meer Peer Gynt, van een schitterend uitzicht op zee.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group