NATUURWONDEREN IN NAMIBIË

Namibië


Alhoewel Namibië vooral bestaat uit zon, zee en zand, kent het land een adembenemende schoonheid. Het beeld van een buitelende walvis, de schitterende sterrenhemel of de rode duinen van Sossusvlei bij zonopgang blijft u voor altijd koesteren.

Dat Namibië ook kan terugblikken op een Duits koloniaal verleden, proeft u meteen na aankomst aan de smaak van het blonde vocht van Namib Breweries. Na het brouwerijbezoek stijgt u weer op voor een vlucht met de legendarische DC-6 naar Lüderitz, een 19e-eeuwse woestijnstad uitkijkend op de Atlantische Oceaan. Maar vooraleer u uw intrek neemt in The Nest Hotel, dwaalt u langs de verzande glorie van Kolmanskop, een mijndorpje waar ooit de diamanten letterlijk voor het oprapen lagen.

De volgende dag reist u van Diaz Point, een gedenkteken voor de Portugese ontdekkingsreiziger en een populaire zeehond- en pinguïnspot, naar Sossusvlei Lodge, een luxueuze logeerplek in Arabische stijl midden in de woestijn. ’s Nachts slaapt u onder misschien wel de meest fonkelende sterrenhemel ter wereld. Maar pas bij het ochtengloren onthult de Sossusvlei haar ware schoonheid: een vallei van zachtwuivende groene grassen omringd door eindeloze rode duinenrijen.

Op verzoek organiseren we een ontbijt, of beter nog een ballonvlucht, zodat u niets van dit magische landschap hoeft te missen. Ook ’s middags tijdens het sandboarden en quadrijden of ’s avonds tijdens het woestijndiner op het ritme van Afrikaanse drums, raakt uw gezelschap niet uitgekeken op de pracht van de Namib Desert.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev