AVONTUURLIJKE ONTDEKKING VAN MONTENEGRO

Montenegro


Het kleine Montenegro is nagenoeg onbekend, maar heeft alle troeven van een boeiende bestemming.Tijdens deze vijfdaagse incentivereis verrast u uw gasten gegarandeerd met deze avontuurlijke combinatie van grillige bergkammen, een saffierblauwe kust en daartussen nog tijd voor enkele pittoreske middeleeuwse stadjes.

Nadat u zich gesetteld heeft in een luxueus kuurresort te midden van de glooiende dennenbossen en met zicht op bergen en valleien, vliegt u er de tweede dag meteen stevig in. Met een jeep rijdt u door het Nationale Park Durmitor naar de grootste canyon van Europa voor een avontuurlijke raftingtocht. Terwijl de adrenaline door uw aderen giert, tolt u met uw gasten door nauwe ravijnen en langs kristalheldere watervallen en stroomversnellingen. In de namiddag kunt u op adem komen in de sauna of tijdens een verkwikkende massage.

De volgende ochtend onderneemt u per 4×4 een mini-expeditie langs de fresco’s van het Moracaklooster en de oude koninklijke hoofdstad Cetinje naar de sprookjesstad Budva. Na een welkome verfrissing in het nieuwe strandhotel Splendid, dwaalt u met een Nederlandstalige gids langs de straatjes van de ommuurde binnenstad naar restaurant Porto. Daar schotelt de chef u het lekkerste uit de Adriatische Zee voor, terwijl de bootjes in de jachthaven voor anker gaan.

Op dag vier kiest u zelf het ruime sop: met een boot bezoekt u de schilderachtige Bokabaai waar zowel de Romeinen, Venetianen als Turken hun sporen hebben nagelaten. ’s Namiddags kunt u zich onderdompelen in de sfeervolle oude stad Kotor, alvorens u zich klaarmaakt voor het afscheidsdiner.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group