SNEEUW EN BERGGASTRONOMIE IN LAUSANNE

Lausanne


Met meren, bergen, wijngaarden en eeuwige sneeuw als achtergronddecor en een splinternieuw congrescentrum dat in april 2014 de deuren opende, openbaart Lausanne zich als de perfecte bestemming voor uw meeting- en incentivereis.

Naast tal van internationale organisaties, waaronder het Internationaal Olympisch Comité, is de hoofdstad van het kanton Vaud ook de thuishaven van het Swiss Tech Convention Center, een futuristisch congrescentrum dat 3.000 mensen kan ontvangen. Baanbrekende technologieën gaan er hand in hand met tal van ontvangst- en werkruimtes.

Bovendien zijn in de regio rond Lausanne heel veel winteractiviteiten mogelijk. Zo kunt u tijdens uw verblijf, in de buurt van Glacier 3000, snelheid maken op de hoogste rodelbaan ter wereld en op ontdekkingsreis gaan met een bus op rupsbanden of een hondensle. De ideale teambuildingactiviteit! Op het domein van Villars kunt u dan weer skiën op 100 kilometer pistes of een trektocht op sneeuwschoenen maken. Uw gezelschap besluit er de dag met een spectaculaire, nachtelijke slee-afdaling, terwijl drie valleien en een gletsjer voorbijzoeven. Ook een bezoek aan Jungfraujoch (met de hoogste spoorweg van Europa), de Eiger, de Aletschgletsjer (de grootste van de Alpen), Zermatt (met zijn bekende tandradtrein) en de Matterhorn behoort tot de vele mogelijkheden.

Voor incentives met de nodige dosissen actie, sport en gastronomie is Lausanne een droombestemming. Wat denkt u bijvoorbeeld van een kookcursus, exclusieve wijnproeverij of een rally in de beroemde wijngaarden van Lavaux, die behoren tot het Werelderfgoed van Unesco?

Lausanne doet ook zijn bijnaam van ‘Olympische Hoofdstad’ alle eer aan: u kunt kiezen voor mini-olympiades of schattenjachten in de stad of op het uitgestrekte Meer van Genève. Uw reisgenoten krijgen hun medaille in het beroemde Musée Olympique, dat na twee jaar renovatie weer de deuren opent.

Om weer helemaal op krachten te komen, rondt u uw verblijf af met een cruise op het meer in belle-époquestijl, met nadien een kaasfondue in een berghut of een diner bij kaarslicht in een middeleeuws kasteel.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group