HEMELS VERBLIJF OP JAVA EN GODENEILAND BALI

Java & Bali


Bali is de laatste jaren uitgegroeid tot een hippe exotische bestemming, met schitterende stranden, een gastvrije bevolking, kleurrijke tempels en paradijselijke landschappen. Samen met het fascinerende Java vormt ‘het geschenk van de goden’ een onweerstaanbare 8-daagse incentive vol natuur en cultuur.

Via Jakarta of Kuala Lumpur vliegt u eerst naar Yogyakarta op Java, waar u in uw hotel verwelkomd wordt met een lichte lunch. ’s Namiddags bezoekt u in een ‘becak’ of fietstaxi de stad en rijdt u met uw reisgezellen naar de imposante Prambanan-tempel. Het grootste Hindoe-tempelcomplex van Indonesië is 47 meter hoog en een magistraal stuk Werelderfgoed van Unesco.

De volgende dag stapt u aan boord van een oude Hollands-koloniale trein die u dwars door het hart van de wildernis voert. Na de lunch in een koloniaal plantagehuis trakteert u uw gasten op een nieuw hoogtepunt: de beroemde 7de-eeuwse tempel van Borobodur. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in de weelderige tuin van het Manohara-hotel, vanwaar u een magistraal uitzicht hebt op dit mystieke Werelderfgoed.

De volgende dag vliegt u naar Bali, waar u incheckt in het Maya Ubud, een adembenemend resort op een heuvel, gelegen naast de door diepgroene jungle omzoomde rivier.

Op dag 5 trekt u met een jeep naar het Balinese platteland, en wordt u met uw reisgezellen ondergedompeld in het authentieke leven van de locals. U maakt er kennis met de kinderen in een dorpsschool en gaat zelf met waterbuffels en een ploeg aan de slag op een rijstveldje.

Ook de volgende dagen proeft u het echte Bali tot in elke vezel van uw lichaam. Aan het meer van Kintamani springt u op de fiets voor een rustige tocht door het glooiende landschap. Of u zeilt met een catamaran naar het eiland Nusa Lembongan, waar er alle tijd is voor snorkelen en een verkenning van het mangrovewoud per kano. Ook het afscheidsdiner zult u niet licht vergeten: tijdens de koninklijke Rajalaya-rijsttafel wordt elk gerecht geserveerd in een kleurrijke Balinese processie, begeleid door traditionele muzikanten.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group