ONVERGETELIJKE ONTDEKKINGSTOCHT DOOR ARGENTINIË

Argentinië


Weinig landen ter wereld die zo tot de verbeelding spreken als Argentinië, het land van tango, gletsjers en klassevolle grand cru’s. Tijdens deze exclusieve zesdaagse laat u uw relaties kennismaken met de culturele en gastronomische highlights, gecombineerd met een flinke portie avontuur.

Uw klanten zullen al wegdromen als ze de exotische klinkende naam van hun eerste bestemming horen. Geen andere stad in Zuid-Amerika die zo’n beklijvende mix biedt van cultuur, Europese architectuur, melancholische muziek en eigenzinnige inwoners als Buenos Aires. U bezoekt er onder meer de legendarische begraafplaats La Recoleta, de dodenmetropolis met rijk versierde graftombes met glasramen in art nouveau-stijl. Ook Eva Perón vond hier haar laatste rustplaats.

Na het ontbijt in uw vijfsterrenhotel staat er de volgende dag zowel een verkenning van de rivierdelta per boot op het menu, als een bezoek aan een authentieke ranch. U maakt er kennis met de rijkunsten van de gauchos op de pampas, degusteert verrukkelijke Argentijnse wijn en schuift aan voor een succulente barbecue.

De volgende ochtend vliegt u naar El Calafate, waar uw gasten onvergetelijke momenten zullen beleven tijdens een 4X4-tocht in het magistrale Patagonië. Met een beetje geluk zien we condors en ook de rit per paard door dit magistrale landschap is beslist een hoogtepunt. ’s Avonds rijden we verder naar de enige luxelodge in dit natuurreservaat met uitzicht op de Perito Moreno gletsjer. Dit majestueuze natuurwonder is Unesco Werelderfgoed, en verkent u de volgende dag tijdens een adembenemende minitrekking.

Dan gaat het weer richting Buenos Aires, waar u een voetbalwedstrijd bijwoont van de Boca Juniors, waarop ook Diego Maradona aanwezig zal zijn. ’s Avonds voorzien we voor uw gasten een afscheidsdiner én tango in Gala Tango, de meest exclusieve tangoshow van Buenos Aires. Uw gezelschap keert naar huis met een hoofd vol intense indrukken en een warm hart voor dit geweldige land.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group