NAAR HET DAK VAN EUROPA

Zwitserland


Tijdens deze vierdaagse incentive in Interlaken maakt u, omringd door machtige bergen en meren, kennis met de tradities maar ook met de eigentijdse gastronomie van het onweerstaanbare Zwitserland. Als climax wacht er in de wolken de Jungfrauregio, het dak van Europa.

Na aankomst nemen u en uw gasten de trein naar de bijna drieduizend meter hoge, met sneeuw bedekte Schilthorn, waar u een adembenemend uitzicht en een verkwikkend middagmaal wachten. In de namiddag treedt u samen met uw gasten in de voetsporen van James Bond en ontdekt u waar de film ‘On Her Majesty’s Secret Service’ werd gedraaid. Om de dag creatief af te sluiten krijgt uw gezelschap later de gelegenheid om zelf nog sculpturen te hakken uit ijs, waarna u geniet van een cocktail in de trendy ice bar. ’s Avonds volgt het diner in het draaiende restaurant Piz Gloria op de top van de Schilthorn, vanwaar u bij het laatste licht zelfs de Vogezen en het Zwarte Woud kunt bewonderen.

De volgende dag staat volledig in het teken van ontspanning in een exclusieve lounge bij het meer. Uw gezelschap kan er onder meer kiezen uit activiteiten als wakeboarding, beachvolleybal en zeilen. In het historische Kursaal van Interlaken kunt u ’s avonds napraten bij een verrukkelijk vijfgangenmenu, om even later weg te dromen tijdens een 19ee-eeuwse thema-avond boordevol Zwitserse melodieën.

Op dag drie maakt u kennis met de plaatselijke tradities. U kunt duelleren met een professionele worstelaar of een zwaar rotsblok zo ver mogelijk proberen te gooien, zoals de lokale bevolking dat om de twaalf jaar doet tijdens het Unspunnenfestival. Ten slotte keert u in het openluchtmuseum Ballenberg terug in de tijd. U ervaart er het plattelandsleven van toen. Demonstraties van ambachten en ruim tweehonderd boerderijdieren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. U rondt de reis af tussen de charmante alpenhoorns en jodelaars in een folkloristisch restaurant. De kaasfondue zal niet ontbreken!

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Thomas Cook Business Incentives valt in de prijzen bij de uitreiking van de TM Travel Awards 2016

Thomas Cook Business Incentives werd 3de bij de uitreiking van de TM Travel Awards binnen de categorie Incentive Travel Agency of the Year 2016.

Testimonials

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux