DE MAGIE VAN INDIA EN DE ANDAMANEN

India, Calcutta


Tijdens deze unieke incentivereis verkent u samen met uw gasten de uitersten van het fascinerende India: van het bonte stadsgewoel van Kolkata (Calcutta), de culturele en architecturale hoofdstad, vliegt u duizend kilometer verder naar de maagdelijke stranden van de Andamanen in de Golf van Bengalen.   

Uw Indisch avontuur begint in opulente luxe: na een verkwikkende nacht in een hemelbed van het Victoriaans-koloniale Oberoi Grand in Calcutta vaart u, begeleid door mystieke gezangen, naar de tempel van Belur Math. Uiteraard staat er tijdens de lunch een kennismaking met de regionale Bengaalse keuken op het programma. ’s Namiddags verkent u met uw klanten de fascinerende metropool zoals de kleurrijke bevolking dat zou doen. Met een oude gele Ambassador -taxi rijdt u naar de boekenkramen van College Street, om daarna met de tram verder te sporen naar het Maidan-park en de koloniale grandeur van het Victoria Memorial.

De volgende dag ruilt u het drukke straatleven van Calcutta in voor zilverwit zand en wuivende palmen. In nauwelijks twee uur tijd vliegt u naar de luxueuze eco-lodges van het Barefoot Resort op Havelock Island in de adembenemend mooie Andamanen. U logeert er te midden van een tropisch groene tuin met uitzicht op één van de mooiste stranden ter wereld. Na een middag zalig nietsdoen, wachten u twee dagen ontspanning die u kan invullen met een jungletrekking, duiken, snorkelen in azuurblauwe lagunes of zeezwemmen met Rajan de huisolifant.

Na een bezoek aan de lokale markt reist u naar Fortune Bay Resort in Port Blair, de hoofdstad van de Andamanen-archipel. Daar kunt u voor de laatste keer het onwezenlijk mooie uitzicht van turkoois en smaragd in u opnemen vooraleer u via Calcutta terugkeert naar Brussel.

 

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group