MOSCONE CENTER IN SAN FRANCISCO

Hét topcongrescentrum van Californië


Als u in de States een plek zoekt om aan een grote groep mensen een belangrijke boodschap over te brengen, dan bent u hier aan het juiste adres. Niemand minder dan Steve Jobs van Apple kiest elk jaar het Moscone Center uit om zijn vernieuwende hightech aan de wereld voor te stellen.

Het unieke Moscone Center is hét topcongrescentrum in de Verenigde Staten. Nergens in de ‘golden state’ Californië vindt u zo’n immens congresgebouw. Het conferentiecentrum bestaat uit de drie verdiepingen tellende Moscone West en de pas vernieuwde hallen van de Moscone North en South, onder het Yerba Buena Gardens-park en de reusachtige shopping mall Metreon. Samen tellen ze maar liefst 350.000 m² expositie- en meetingruimte, voorzien van state of the art videoprojectoren, lcd-schermen en een surround sound system.

Ondanks al die multimediale spitstechnologie hoeft u zich niet te bekommeren om de ecologische voetafdruk van uw conventie, want de hele infrastructuur is afgestemd op een zo duurzaam mogelijk verbruik. Zo staan er boven op het dak zonnepanelen die het equivalent aan energie produceren van wat 550 huishoudens per jaar gebruiken.

Van het South of Market-district, waar het Moscone Center zich uitstrekt aan weerskanten van 4th Street, bent u in geen tijd bij de vele hotels en restaurants downtown. Maar we boeken voor u ook graag een luxueuze kamer op wandelafstand in het InterContinental San Francisco, of in het Westin Hotel op Union Square. Ook de bushalte, het metro- en het treinstation liggen binnen handbereik.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group