MARINA BAY SANDS

Uw topcongres in Singapore


Met zijn riante en flexibele auditoria is het Marina Bay Sands niet alleen de uitgelezen droomplek in Azië om uw congres te organiseren, het is ook een van de meest veelomvattende resorts ter wereld.

Het fabelachtige gebouw aan de Marina Bay van Singapore geeft uw conventie meteen de juiste uitstraling. Het resort, opgetrokken uit drie reusachtige skyscrapers verbonden door een weelderige tuin die doorloopt over de daken, is een echt architecturaal huzarenstukje. Binnen vindt u, verspreid over vijf verdiepingen, 250 aula’s die makkelijk plaats bieden aan meer dan 45.000 genodigden.

Maar ook voor en na de meetings biedt het hotel uw gasten alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Twintig sterrenchefs serveren u het lekkerste uit alle windhoeken. Cantonees, Italiaans of een echte Amerikaanse steak zijn maar enkele van de vele culinaire mogelijkheden. Drijvend in de paradijselijke infinity pool van de 200 meter hoge parktuin, bezorgt het panorama over de skyline en de glinsterende baai u en uw gasten ongetwijfeld de nodige inspiratie. Ook in de winkelhal wedijveren luxueuze accessoires en haute-couturekleding met een glorieus uitzicht.

Naast het hotel kunt u het lotusvormige Artscience Museum bezoeken, waar u een internationale toptentoonstelling kunt meepikken. Of verzet u ‘s avonds liever uw gedachten met ijsschaatsen, of een theater- of musicalvoorstelling op wereldniveau zoals The Lion King? Het meest spectaculaire resort van Singapore huisvest daarnaast ook een casino met duizenden slotmachines, waarin uw gasten zich kunnen vermaken in een tot de verbeelding sprekend glamourdecor. Dit moet u gezien hebben om te geloven!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group