SPAANSE SMAKEN IN BARCELONA

Barcelona


Barcelona, de stad van Gaudí en Miró, heeft alles in huis om u te blijven verrassen. Deze vijfdaagse meeting- en incentivereis voert u mee naar enkele van de meest toonaangevende attracties, gecombineerd met lokale gastronomie.

Nadat u met uw reisgenoten in uw hotel heeft ingecheckt, kunt u genieten van vrije tijd in de stad. Nadien staat een eerste meeting op het programma, alvorens u de dag afrondt met een diner.

Op dag twee maakt u kennis met het échte Barcelona dankzij een bezoek aan de bekende ‘Barrio Gotico’. Deze wijk werd in de middeleeuwen opgetrokken op de plaats waar zich ooit een Romeinse nederzetting bevond. Vandaag staan historische gebouwen zoals de gotische katheraal er broederlijk naast modernere constructies. Ook de Plaça de Catalunya, de beroemde straat La Rambla en de kleurrijke Mercat de la Boqueria, de grootste versmarkt van Spanje, passeren de revue. Na de lunch keert u met uw gezelschap terug naar het hotel voor een meeting en het avondmaal.

Vroeg onder de wol kruipen is de boodschap, want de volgende dag trekt u naar de mysterieuze berg Montserrat, vijftig kilometer ten noorden van Barcelona. Die bevindt zich in een uniek natuurpark en is met zijn grillige vormen en spectaculaire vergezichten een echte eyecatcher. Op de berg ontdekt u het benedictijnerklooster en het heiligdom van de Zwarte Madonna, de beschermheilige van Catalonië. In een plaatselijk restaurant wordt u vergast op een typisch Spaanse lunch, daarna keert u met uw gasten terug naar het hotel voor een meeting en het diner.

De vierde dag zet u koers naar de wijnkelders van Codorniu, die beschermd zijn als monument en niet voor niets de bijnaam ‘de kathedraal van de cava’ meekregen. Uw gezelschap krijgt er een exclusieve rondleiding en mag na afloop uiteraard degusteren. Na de lunch en een laatste meeting kunt u een keuze maken uit verschillende restaurants voor een afsluitend galadiner. In Costa Gallega bijvoorbeeld geniet u van verrukkelijke gerechten uit de Galicische keuken, zoals een verfijnde selectie zeevruchten en tapas.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group