SENSATIONEEL NEW YORK TE VOET, PER FIETS EN OP HET WATER

New York City


New York, The City That Never Sleeps, heeft zoveel te bieden dat iedereen er beslist zijn gading vindt. Tijdens deze vierdaagse reis wisselt u uw meetings af met de meest spectaculaire highlights.

Na een zachte landing op JFK International Airport staat voor u en uw gezelschap een watertaxi klaar op de Hudson. Die voert u langs een aantal van de mooiste plekjes van de stad: het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Brooklyn Bridge én natuurlijk de skyline van Manhattan. Daarna brengt u een bezoek aan Ground Zero, de plek waar ooit de Twin Towers stonden en vandaag de laatste hand wordt gelegd aan het One World Trade Center. Vandaar gaat het via de City Hall en Wall Street naar Battery Park, het oudste park van Amerika. Nadat u wat heeft gekuierd in een van de vele winkelbuurten die de stad rijk is, besluit u de dag in een sfeervol loungerestaurant.

De volgende dag start met een meeting in uw hotel. Voor de lunch, een heerlijke picknick, wordt uw gezelschap verwacht in Brooklyn Bridge Park. Een stevige dosis energie opdoen is hier de boodschap, want ’s namiddags staat een fietstocht doorheen de stad op het programma. Vanop uw stalen ros maakt u kennis met de immense culturele diversiteit van The Big Apple, onder meer in Soho en Chinatown. ’s Avonds kunt u weer op krachten komen in een Italiaans restaurant.

Ook dag drie begint met een meeting. Na de middag wordt de avonturier in u nog meer uitgedaagd: met enkel wat lunchgeld op zak moet u de NY City Rally tot een goed einde brengen. U en uw reisgenoten beantwoorden daarin vragen in zo veel mogelijk verschillende stadsdelen. Teamwork is nodig, spektakel gegarandeerd! Gezellig nakaarten kan na zonsondergang in een Mexicaans restaurant.

Op de laatste dag krijgt uw gezelschap nog genoeg vrije tijd om het bruisende New York verder te ontdekken, en souvenirs in te slaan. Na de lunch zet u koers naar de luchthaven voor de terugvlucht.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group