MOSCONE CENTER IN SAN FRANCISCO

Hét topcongrescentrum van Californië


Als u in de States een plek zoekt om aan een grote groep mensen een belangrijke boodschap over te brengen, dan bent u hier aan het juiste adres. Niemand minder dan Steve Jobs van Apple kiest elk jaar het Moscone Center uit om zijn vernieuwende hightech aan de wereld voor te stellen.

Het unieke Moscone Center is hét topcongrescentrum in de Verenigde Staten. Nergens in de ‘golden state’ Californië vindt u zo’n immens congresgebouw. Het conferentiecentrum bestaat uit de drie verdiepingen tellende Moscone West en de pas vernieuwde hallen van de Moscone North en South, onder het Yerba Buena Gardens-park en de reusachtige shopping mall Metreon. Samen tellen ze maar liefst 350.000 m² expositie- en meetingruimte, voorzien van state of the art videoprojectoren, lcd-schermen en een surround sound system.

Ondanks al die multimediale spitstechnologie hoeft u zich niet te bekommeren om de ecologische voetafdruk van uw conventie, want de hele infrastructuur is afgestemd op een zo duurzaam mogelijk verbruik. Zo staan er boven op het dak zonnepanelen die het equivalent aan energie produceren van wat 550 huishoudens per jaar gebruiken.

Van het South of Market-district, waar het Moscone Center zich uitstrekt aan weerskanten van 4th Street, bent u in geen tijd bij de vele hotels en restaurants downtown. Maar we boeken voor u ook graag een luxueuze kamer op wandelafstand in het InterContinental San Francisco, of in het Westin Hotel op Union Square. Ook de bushalte, het metro- en het treinstation liggen binnen handbereik.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Thomas Cook Business Incentives valt in de prijzen bij de uitreiking van de TM Travel Awards 2016

Thomas Cook Business Incentives werd 3de bij de uitreiking van de TM Travel Awards binnen de categorie Incentive Travel Agency of the Year 2016.

Testimonials

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo