MARINA BAY SANDS

Uw topcongres in Singapore


Met zijn riante en flexibele auditoria is het Marina Bay Sands niet alleen de uitgelezen droomplek in Azië om uw congres te organiseren, het is ook een van de meest veelomvattende resorts ter wereld.

Het fabelachtige gebouw aan de Marina Bay van Singapore geeft uw conventie meteen de juiste uitstraling. Het resort, opgetrokken uit drie reusachtige skyscrapers verbonden door een weelderige tuin die doorloopt over de daken, is een echt architecturaal huzarenstukje. Binnen vindt u, verspreid over vijf verdiepingen, 250 aula’s die makkelijk plaats bieden aan meer dan 45.000 genodigden.

Maar ook voor en na de meetings biedt het hotel uw gasten alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf. Twintig sterrenchefs serveren u het lekkerste uit alle windhoeken. Cantonees, Italiaans of een echte Amerikaanse steak zijn maar enkele van de vele culinaire mogelijkheden. Drijvend in de paradijselijke infinity pool van de 200 meter hoge parktuin, bezorgt het panorama over de skyline en de glinsterende baai u en uw gasten ongetwijfeld de nodige inspiratie. Ook in de winkelhal wedijveren luxueuze accessoires en haute-couturekleding met een glorieus uitzicht.

Naast het hotel kunt u het lotusvormige Artscience Museum bezoeken, waar u een internationale toptentoonstelling kunt meepikken. Of verzet u ‘s avonds liever uw gedachten met ijsschaatsen, of een theater- of musicalvoorstelling op wereldniveau zoals The Lion King? Het meest spectaculaire resort van Singapore huisvest daarnaast ook een casino met duizenden slotmachines, waarin uw gasten zich kunnen vermaken in een tot de verbeelding sprekend glamourdecor. Dit moet u gezien hebben om te geloven!

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

Nieuw op instagram

Volg ons op instagram

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Testimonials

Schitterende incentive in IJsland, die naast een geweldige ontdekking van al het mooie van dit fantastische eiland, ook een blijvende indruk nalaat bij alle medewerkers en hen ten volle motiveert voor de toekomst. Top organisatie.

Curd Lejaegere - Daiichi Sankyo

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group