OOGVERBLINDEND DUBAI EN ABU DHABI

Dubai en Abu Dhabi


Dubai was ooit een bruisend handelsknooppunt aan de Perzische Golf en is vandaag een metropool die haar gelijke niet kent. Tijdens deze vierdaagse meeting- en incentivereis ontdekt u alle facetten van deze wonderlijke regio… en komt u ogen tekort!

Nadat u met uw gezelschap bent aangekomen op de luchthaven van Abu Dhabi, vangt u met een tourbus een eerste glimp op van de fascinerende omgeving. De nacht brengt u door in een trendy luxehotel in het hart van Dubai.

‘s Anderendaags wordt u vergast op een traditioneel ontbijt uit de Emiraten. Daarna brengt een ’abra’, een authentieke houten boot, uw gasten naar de Gold & Spice Souk. De oudste en tegelijk grootste soek van Dubai is een feest voor al uw zintuigen: felle kleuren, de geur van kruiden en lachende koopmannen wisselen elkaar in snel tempo af. De lunch wordt geserveerd in het draaiende Al Dawaar-restaurant, waar u kunt genieten van spectaculaire vergezichten. Na een meeting in het hotel volgt ’s avonds het hoogtepunt van de dag: een bezoek aan de Burj Khalifa, ’s werelds hoogste wolkenkrabber. Het diner in het Japanse restaurant, ingericht door Giorgio Armani, is een climax die kan tellen!

Op dag drie zet uw gezelschap na het ontbijt met een stel jeeps koers richting woestijn. De adembenemende stilte, het uitzicht en de vele zandheuvels: deze sensationele off-roadervaring zult u niet snel vergeten. ’s Middags kunt u nakaarten tijdens een traditionele picknick in de woestijn. Voor u de bus neemt naar het vlakbij gelegen Abu Dhabi, staat in het hotel nog een meeting op het programma.

Ook de laatste dag kunt u beginnen met een meeting, alvorens het tijd is voor alweer een ander hoogtepunt. Het wereldberoemde Yas Marina Circuit is het duurste F1-circuit ooit gebouwd. Via een rondleiding krijgt u een exclusieve blik achter de schermen. Met een diner in de Monte Carlo Beach Club sluiten we deze onvergetelijke reis in stijl af.

Galerij
TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

News

THOMAS COOK VLIEGT NU MET SN BRUSSELS AIRLINES

Versterking van het partnerschap tussen Thomas Cook en SN Brussels Airlines betekent een voordeel voor uw incentive!

Thomas Cook Business Incentives valt in de prijzen bij de uitreiking van de TM Travel Awards 2016

Thomas Cook Business Incentives werd 3de bij de uitreiking van de TM Travel Awards binnen de categorie Incentive Travel Agency of the Year 2016.

Testimonials

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group

Het team van TCBI verrast ons telkens weer met de meest creatieve reisvoorstellen. We zijn ook bijzonder tevreden over de accurate project opvolging, de budgettaire transparantie en de super enthousiaste begeleiding tijdens de incentive trips. They simply always go the extra mile!

Guy Le Compte, BMW Belux