MALTA, UW VOLGENDE BESTEMMING

Malta


Na een korte vlucht van 2 uur en 50 min. komt u ‘s avonds aan op de luchthaven van Malta. Van daaruit volgt een privétransfer naar uw viersterrenhotel in St. Julians. Op de tweede dag wordt u aan de ingang van het hotel opgewacht door een Nederlandstalige gids. Na een briefing volgt er een privétransfer naar de hoofdstad van Malta – Valletta – de stad gebouwd door de Ridders van Sint-Jan. Daar neemt u deel aan een fotopuzzeltocht, een originele en speelse manier om de historische cultuurschatten van deze stad te ontdekken.

Op het einde van de tocht komen we samen op het historische centrale plein van Valetta voor een typische Maltese lunch. Daarna kunt u genieten van wat vrije tijd. Voor ‘s avonds hebben we een tafel voor u gereserveerd in een mooi restaurant op wandelafstand van het hotel, van waar u de avond kunt voortzetten…

Dag drie begint met een opwindende overtocht per speedboot naar het unieke zustereiland Gozo. We nemen u mee op een verrassende jeep rally waarna u uitgenodigd bent voor de lunch in Marsalforn. Na de maaltijd zetten we onze tocht verder en maken we nog een paar tussenstops voor enkele spectaculaire zichten. We eindigen ons bezoek aan Gozo in de haven en nemen er de ferry terug naar het hotel.

‘s Avonds is er een diner in de Mdina, ook wel de “stille” stad genoemd. We kozen voor een originele Normandische residentie, verborgen tussen de kronkelende, pittoreske steegjes van Mdina. U kunt er genieten van een laatste onvergetelijke avond midden in een romantische omgeving en een betoverende sfeer. Daarna keren we terug naar het hotel.

We eindigen ons verblijf in het hotel op dag 4 en maken de transfer naar het vissersdorp Marsaxlokk, waar u kunt genieten van wat vrije tijd en een lunch geserveerd in een visrestaurant recht tegenover de waterkant. Na de lunch is het tijd voor de transfer naar de luchthaven en onze terugvlucht naar Brussel.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group