HET BESTE VAN THAILAND

Thailand


Tijdens deze incentive reis trakteert u uw gasten op een excellente mix van natuur, cultuur, avontuur en zalig genieten. Als een parelsnoer rijgt u het beste van Thailand aan elkaar: Bangkok, Chiang Rai en Krabi. Nergens anders is het exotische Azië zo makkelijk te bereizen als in Thailand. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van de legendarische gastvrijheid en van het serviceniveau dat bijzonder hoge toppen scheert. 

Deze incentive van een week begint in de Thaise hoofdstad, waar u logeert in het superieure Millenium Hilton Bangkok naast de rivier. Van in de infinity pool op de vierde verdieping heeft u een fenomenaal uitzicht op de skyline. Met privébootjes vertrekken we vanuit het hotel voor een trip naar de belangrijkste bezienswaardigheden: het Grote Paleis, de voormalige koninklijke residentie getooid met tempels en kilo’s bladgoud, de Chao Phraya-rivier en de nachtelijke markt in Patpong. Uiteraard vormt ook de fantastische keuken – een exquis samenspel van kleuren, geuren en zoete en pikante smaken – een belangrijk onderdeel van uw reis. 

Daarna brengen we een bezoek aan de voormalige hoofdstad Ayutthaya en vliegen we door naar Chiang Rai in de Gouden Driehoek, de noordelijkste provincie van Thailand. Via een boottocht, een ritje op de rug van een olifant en een privédiner bij de lotusvijver in het Anantara Resort kunnen uw gasten proeven van verschillende aspecten van deze fascinerende regio.

We sluiten deze incentive af in de kustprovincie Krabi, een postkaartplaatje getooid met kalksteenrotsen, tropisch regenwoud en meer dan 130 eilanden. Hier kunnen uw gasten nog anderhalve dag genieten en lekker luieren op een parelwit droomstrand. Een perfecte afsluiter van deze exotische en zeer sfeervolle reis!

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group