NATUURLIJK NEPAL

Nepal


Mystieke tempels, tropisch regenwoud en de besneeuwde pieken van de Himalaya: de natuurlijke en culturele rijkdommen van Nepal lijken wel bovenaards. Tijdens deze ongewone incentivereis met ecotouch kunt u maximaal genieten van al dat moois, en toch uw steentje bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het land.

Na een warm welkom op de luchthaven rijdt u samen met uw reisgezelschap naar het Gokarna Forest Resort in de mytische hoofdstad Kathmandu, een luxueus ecohotel met spa en golfterrein waar de vermoeidheid en jetlag zó van uw schouders glijden. Ook het diner, bereid met biologisch geteelde groenten van lokale boeren, geeft u weer de nodige energie.

De volgende dag reist u langs de koningsstad Bhaktapur naar Dhulikhel op de oude handelsroute naar Tibet. Terwijl u langs de tempels en fijn bewerkte houten huizen van de Newari slentert, waant u zich in de middeleeuwen. Ook het bezoek aan het religieuze centrum Panauti brengt u in hogere sferen. Maar het mooiste moment beleeft u tijdens het diner, wanneer u het laatste licht over de Himalaya ziet vallen, een beklijvende ervaring.

De volgende dag daalt u af naar de Jungle Lodge midden in het subtropische Chitwan, het grootste nationale park van Nepal. Op de rug van een olifant hebt u de meeste kans om oog in oog te staan met een neushoorn, krokodil of de zeldzame Bengaalse tijger.

De zesde dag van uw verblijf brengt u samen met uw gasten door tussen de bewoners van een klein dorpje bij Kathmandu. Nadat u grondig geïnformeerd bent over het project, steekt u zélf de handen uit de mouwen bij de bouw van een school of een ziekenboeg. Daarna nodigt een lokale familie u en uw gezelschap uit voor een traditionele lunch, als afscheid van dit fantastische land.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group