JAPAN, OEROUDE TRADITIES EN 21E-EEUWSE HIGHTECH

Japan


Historische tempels en futuristische steden. In mist gehulde heuvels en pijlsnelle kogeltreinen. Geisha’s in kimono en piekfijn uitgedoste zakenlui. Dat alles en nog zoveel meer is te vinden in het fascinerende Japan.

Tijdens deze zesdaagse incentivereis leidt u uw gezelschap echt binnen in een ‘nieuwe wereld’ vol contrasten – en sublieme culinaire ervaringen. Eerst brengt u in Kyoto een bezoek aan het bekende Kinkaku-ji Gouden Paviljoen, waar relieken van Boeddha worden bewaard. ‘s Avonds wordt u vergast op een exclusief diner, opgeluisterd door geisha’s.

De volgende dag zet u uitstekend in met een ochtendlijke meditatiesessie en theeceremonie, compleet met theemeester. Daarna gaat u met al uw zintuigen op ontdekkingstocht op een plaatselijke markt, voor u in de Kiyomizu-tempel geniet van het schitterende uitzicht over de stad.

Op dag drie zet u met de beroemde Shinkansen-kogeltrein koers naar hoofdstad Tokyo, maar niet voor u de betoverende mostuin van de Saihoji-tempel heeft bewonderd. In Tokyo strekt u de benen in de bruisende winkelstraat Ginza en besluit u de dag met een verrukkelijk diner in een modern panoramisch restaurant.

‘s Anderendaags gaat u van start op de Tsukiji-vismarkt, de grootste ter wereld waar al om drie uur ’s ochtends bedrijvigheid heerst. Vervolgens bezoekt u het historische centrum van Tokyo in een riksja, een traditionele fietstaxi, en gaat u de sportieve toer op. Eerst is er ’s middags als lunch chanko-nabe, het traditionele stoofpotje in kippenbouillon dat sumoworstelaars dagelijks eten. Daarna woont uw gezelschap een exclusief sumotoernooi bij. En alsof dat nog niet genoeg is, dineert u ’s avonds in het restaurant waar Quentin Tarantino zijn beroemde filmklassieker ’Kill Bill’ inblikte.

Op dag vijf beklimt u een wolkenkrabber voor een onvergetelijk uitzicht op de metropool en rondt u de reis af met een bezoek aan het Meiji-schrijn, een van de bekendste Shinto-tempels en het officiële heiligdom van de keizerlijke familie.

Maar mocht u toch wat tijd over hebben of u wil Japan op een andere manier ontdekken, denk dan zeker even aan de tropische stranden van Okinawa, de openluchtspa in de bergen… En wat denkt u van een inspirerende tocht langs de pelgrimroute? Japan heeft zoveel mogelijkheden…

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group