ISTANBUL: SMAAKVOLLE CITYTRIP OP DE GRENS VAN EUROPA EN AZIË

Turkije, Istanbul


De Turkse stad Istanbul is een opwindende mix van oost en west, gekruid met de nodige exotische pigmenten zodat deze kleurrijke incentive uw klanten nog lang zal heugen. Istanbul is een beklijvende combinatie tussen de sfeer van de sultans en trendy shops en exclusieve nachtclubs. In deze vierdaagse reis staan ontdekken en genieten centraal. 

Na aankomst op de luchthaven en de lunch worden uw gasten getrakteerd op een verkennende oriëntatietour, onder leiding van een Nederlandstalige gids. ’s Avonds wacht een private boottransfer, waarmee u naar het welkomstdiner in de authentieke Maagdentoren wordt gebracht, gebouwd op een rots in de Bosporus. 

De volgende dagen trakteren we uw gezelschap onder meer op een historische uitstap met paardenkoetsen, een bezoek aan een authentieke hamam en een exclusieve sultanexcursie met oldtimers. Op de laatste avond wacht er uw gasten een afscheidsdiner in het Kervansaray Restaurant, begeleid met aanstekelijke livemuziek en buikdanseressen.

De laatste dag eindigen we in absolute schoonheid: we bezoeken het wereldberoemde Topkapi-paleis van de sultans, compleet met exclusief driegangendiner en natuurlijk enkele uurtjes shoppen in de levendige Grote Bazaar.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group