ONTSLUIER HET MYSTERIE VAN CAMBODJA

Cambodja


Het fascinerende Cambodja is een van de best bewaarde geheimen van Azië. Ooit maakte het land deel uit van het machtige Khmer-rijk, later werd het een smeltkroes van godsdiensten zoals het boeddhisme en het hindoeïsme. Tijdens deze zesdaagse trip maakt uw gezelschap van dichtbij kennis met alle wonderen die het land in petto heeft.

Na een tussenstop in Bangkok arriveert u in Siem Reap, vlak bij Angkor Wat, de ‘Heilige Tempelstad’. Uw gezelschap geniet er van een lichte lunch, vooraleer u een bezoek brengt aan het Angkor Nationaal Museum. Hier kunt u tal van kunstvoorwerpen uit het oude Khmer-koninkrijk bewonderen. 

De volgende dag brengt een traditionele tuk-tuk u naar de ommuurde ruïnestad Angkor Thom en de schitterende Bayon-tempel, bekend om zijn 54 torens met elk 4 gezichten van Boeddha. Nog voor de middag zet u koers naar de Ta Prohm-tempel, een van de mooiste op de site. Die bevindt zich te midden van de jungle en ligt er nog steeds bij zoals duizend jaar geleden. Na de lunch maakt u zich op voor het hoogtepunt van de dag: een bezoek aan de tempel van Angkor Wat. De hindoeïstische tempel wordt beschouwd als het grootste religieuze bouwwerk ter wereld en is met zijn mysterieuze aanblik hét symbool van Cambodja. 

’s Anderendaags stapt u in een authentieke houten boot voor een tocht op het Tonlé Sapmeer, een van de grootste meren in Azië. Daarna gaat het richting hoofdstad Phnom Penh, het Koninklijk Paleis en de Zilveren Pagode. 

Na een rustige nacht in het schitterende, koloniale Raffles Hotel bezoekt u de volgende dag Tuol Sleng of het Museum van Volkerenmoord, waar u ongetwijfeld even stil wordt bij de aanblik van duizenden slachtoffers van de Rode Khmer. Afsluiten in stijl doet u op het tot de verbeelding sprekende privé-eiland Song Saa Island. Een nacht en een dag lang kunt u blootsvoets genieten van de sereniteit en het lazy beach life-ritme van dit tropische paradijs.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group