SPROOKJE UIT DUIZEND-EN-EEN-NACHT IN TUNESIË

Tunesië


Naast relaxed zonnebaden aan het zwembad van een charmehotel ligt het accent tijdens deze 5-daagse reis vooral op avontuur. Met een jeep, quad en piratenboot verkent u de bergen, de baaien en de medina van het lieflijke Hammamet.

Bij aankomst in uw hotel heet het personeel van Le Sultan u en uw gezelschap zomers welkom: na een ijsgekoeld aperitief aan het zwembad kunt u een balletje slaan op het tennisterrein, tot rust komen in de jacuzzi of afkoelen in het binnen – of buitenzwembad. ’s Avonds neemt u uw reisgezellen op sleeptouw door de oude medina naar restaurant Shérazade waar u, smullend van het beste uit de mediterrane keuken, vergast wordt op een cabaret uit duizend-en-een-nacht.

Ook de volgende dag komt uit een Arabisch sprookjesboek, want in de haven van Yasmine scheept u in op een piratenschip. Terwijl u hengelt en pootje baadt, begeleidt de crew u met muziek en dans. Dag 3 trekt u met een 4×4 en chauffeur naar Sidi Bou Saïd, een dorp van witgekalkte huizen boven de Golf van Tunis, voor een schattenjacht in de kronkelende steegjes. In de namiddag hobbelt u verder door de heuvels van Cap Bon en proeft u verschillende wijnen in eeuwenoude kelders.

De laatste dag neemt u samen met uw reisgezellen zelf plaats achter het stuur van een quad, voor een adembenemende race door de bossen rond Hammamet. Tot slot spoelt u het stof van uw huid in traditionele stijl: in de hamam wacht u een revitaliserende scrub en een stevige massage, met een muntthee als mierzoet afscheid van dit prachtige land.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group