AVONTUURLIJKE EXPLORATIE VAN IJSLAND

IJsland


Stomend hete baden, roodgloeiende lavavelden en kolkende ijsrivieren: nergens beleeft u lucht, aarde, water en vuur zo intens als tijdens deze unieke incentive in IJsland.

Na uw aankomst neemt u meteen een verkwikkend bad in het vulkanisch verwarmde water van de Blue Lagoon Spa. Nog soezerig van het mineraalrijke, melkblauwe nat rijden we u en uw reisgezellen naar een historische hotel in het oude hart van Reykjavik. ‘s Avonds reserveren we een tafel voor uw select gezelschap in een van de beste visrestaurants van de hoofdstad, Fish Market.

De volgende dag lonkt het avontuur! Met een binnenlandse vlucht vliegt u naar het noorden voor een superjeep-expeditie. Achter het stuur van uw 4×4 baant u zich een weg door actief vulkanisch gebied, langs een waterval en de geothermische wateren van de Myvatn Spa. Nadat u een aartsdonkere lavagrot hebt verkend, geniet u van de welverdiende luxe en het adembenemende uitzicht vanuit uw hotel aan het Myvatn-meer.

Op dag drie zet uw jeepexpeditie koers naar het onherbergzame, maar bloedstollend mooie binnenland. Daar overnacht u in een eenvoudige trekhut met barbecue en heetwaterbronnen. Onder een ongelofelijke sterrenhemel zijn de omstandigheden optimaal om u met een beetje geluk het beroemde noorderlicht te laten aanschouwen.

Op dag vier trekt u langs de Háifoss en Hjálparfoss-watervallen terug naar de beschaving. In de comfortabele zomervilla’s van Grimsbogir zal het u aan niets ontbreken.

Ook de voorlaatste dag valt u van de ene verbazing in de andere. Vandaag bezoekt u de mooiste waterval van IJsland, de spuitende geisers van Haukadalur en neemt u letterlijk een duik in het Pingvellir Nationaal Park. In een isothermisch pak zwemt u door het kristalheldere water van de Silfrakloof, een toptien-duiklocatie op de breuklijn tussen Europa en Amerika.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group