ACTIE IN DE NOORSE FJORDEN

Noorwegen, fjorden


Fjorden, ijsblauwe gletsjers en grillige bergen die uitlopen in een eindeloze zee: de Noorse stad Bergen is de toegangspoort én uw uitvalsbasis voor een actieve verkenning van de fjorden.

Er zijn steden die hun naam écht niet gestolen hebben. Uw elegante verblijf, First Hotel Marin, ligt dan wel in het oude, door UNESCO beschermde stadsgedeelte van Bergen, maar door de riante ramen hebt u overal uitzicht op de fjord en de zeven bergen die de stad omringen. Een paar straten en enkele statige huizen verder ligt de vismarkt, waar u uw reisgezelschap onthaalt op een vis- en seafood proeverij, terwijl vissers luidkeels hun waren aanprijzen. Ook ’s avonds, wanneer u van de mediterraans geïnspireerde gerechten van het hotel proeft, worden uw smaakpapillen verwend.

De volgende dag reist u langs de steilste spoorlijn van Noord-Europa naar Berekvam Station voor een uitdagende downhill mountainbikerit. Op het einde van de fietstocht, waar achter elke hoek een nieuw adembenemend panorama wacht, scheept u in het pittoreske dorpje Flåm in voor een safari langs de fjorden. In de oude elektriciteitscentrale van Bergen brengt de creatieve, kraakverse keuken van restaurant Bølgen & Moi uw energie weer op peil.

Ook de uitstap op de laatste dag is niet voor doetjes: in het spoor van Zuidpoolreiziger Roald Amundsen verkennen u en uw kompanen tijdens een wandeling met stijgijzers de weergaloze gletsjers van het Hardangervidda-bergplateau. Terwijl het ongelofelijke sneeuwlandschap nog op uw netvlies brandt, serveert de chef van het 17e-eeuwse Bryggen Tracteursted u een traditioneel Noors diner, overgoten met een modern sausje.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group