WILD & WIJN IN ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika


The Big Five, met awards overladen wereldwijnen en een landschap dat uw adem doet stokken: tijdens deze gevarieerde Zuid-Afrikaanse incentivereis krijgt u het leukste, lekkerste en spannendste aangeboden met de glimlach.

Al in het vliegtuig krijgt u een fraai voorproefje van wat u te wachten staat: onder u strekt Cape Town zich uit tussen de voet van de Tafelberg en de schuimkoppen van de Atlantische Oceaan. Bij aankomst zet u met uw relaties meteen koers naar het Sanbona Wildlife Reserve in The Little Karoo, het grootste private dierenreservaat van het land. Daar neemt een ervaren natuurgids plaats achter het stuur van uw 4×4 en volgt u het spoor van The Big Five. Adrenaline verzekerd!

Olifanten en buffels kruisen misschien uw pad, en ook de laatste exemplaren van de witte leeuw tonen zich graag tijdens uw morning drive de volgende dag. Het grootste zoogdier op onze planeet spot u het beste in Hermanus, een oud havenstadje waar u met uw reisgezelschap uw intrek neemt in het hedendaagse Quarters Hotel. Na een panoramische lunch op de kliffen van Harbour Rock, kunt u met een boot – en met wat geluk – makkelijk een zuidkaper of bultrugwalvis naderen tot op nauwelijks 50 meter.

De volgende dag zoeft u met een kabellift naar de top van de Tafelberg, waar een eindeloos vergezicht en een glaasje bubbels op u wachten. Tot slot trakteert u uw klanten op de fijnste wijnaroma’s in het met prijzen overladen Waterford Wine Estate bij Stellenbosch, waar de druiven rijpen tussen de citrusbomen en lavendelvelden van Blaauwklippen Valley.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group